Pijlers

Kwaliteit

Bij Werkdomein Personeelsdiensten B.V. staat kwaliteit voorop. De werknemers van Werkdomein Personeelsdiensten worden geselecteerd op ervaring, betrouwbaarheid en motivatie en worden geacht de Nederlandse en/of Engelse taal goed te beheersen, zodat een duidelijke communicatie met de opdrachtgevers kan worden gegarandeerd.

Betrouwbaarheid & Bereikbaarheid

Werkdomein Personeelsdiensten is een betrouwbare uitzendpartner, die volgens de wet- en regelgeving werkt. Wij zijn in het bezit van het NEN 4400-1 certificaat en zijn lid van branchevereniging NBBU. Daarnaast bieden wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week service. Wij zijn u graag, waar nodig, van dienst.

Flexibiliteit

In deze onzekere economische tijden hebben steeds meer bedrijven behoefte aan flexibel personeel. In drukke periodes kunnen flexibele werknemers worden ingezet en in rustiger tijden kan er voor worden gekozen dit niet te doen. Op deze manier worden er geen onnodige personeelskosten gemaakt. Ook kunnen opdrachtgevers dankzij onze vervoersmogelijkheden flexibele werktijden aanhouden.

Continuïteit

Wij bieden continuïteit van zowel werk aan onze werknemers als continuïteit van werknemers aan onze opdrachtgevers. Onze werknemers werken al geruime tijd voor Werkdomein Personeelsdiensten en indien mogelijk stellen we dezelfde werknemers ter beschikking zodat er geen nieuw personeel ingewerkt moet worden, wat de opdrachtgever tijd bespaart.

Vakdeskundigheid & Advies

Werkdomein Personeelsdiensten beschikt over ervaren consulenten die een uitzendbranche gerichte vakopleiding hebben gevolgd en over de juiste werkmentaliteit beschikken. Wij zijn goed op de hoogte van de meest recente wet- en regelgeving binnen de uitzendbranche. Uiteraard geven wij graag advies bij al uw personeelsvraagstukken.

Snelheid

Dankzij een groot team van gemotiveerde en ervaren werknemers, kunnen wij snel en op elk gewenst moment een geschikt personeelslid leveren.
Bent u op zoek naar een betrouwbare uitzendpartner waar kwaliteit voorop staat? Neem gerust contact op met één van onze consulenten voor een persoonlijk gesprek.

Vacatures

Bouw / techniek

Productie / Logistiek

Logistiek medewerker

kasbouw

Laatste nieuws

Maandag 12 Oktober

Verhuizing Kantoor

We zijn per 5 oktober jl., verhuisd naar de Albert van 'T Hartweg 13A, 266..

Lees meer