Welkom bij Werkdomein Personeelsdiensten B.V.

Werkdomein Personeelsdiensten B.V. is een uitzendonderneming met uitzendkracht!
Dankzij onze professionaliteit en vakdeskundigheid in de uitzendbranche kunnen wij onze opdrachtgevers adviseren en totaaloplossingen bieden bij personeelsvraagstukken.
Het wederzijds vertrouwen en het geven van transparante communicatie met betrekking tot de opbouw van onze kostprijs levert een goede samenwerking met onze opdrachtgevers op.   
 
Wij  bemiddelen werknemers volgens de juiste wet- en regelgeving naar een passende baan. Wij richten ons voornamelijk op de volgende branches: tuinbouw, logistiek, techniek en schoonmaak. Onze corebusiness is het bieden van maatwerk om bij onze opdrachtgevers zorg uit handen te nemen. Denk hierbij aan diensten als uitzenden, weving en selectie en payrolling van Oost-Europese en Nederlandstalige werknemers.
 
Wij willen niet de grootste worden in het uitzenden, maar kwalitatief wel de beste. Wij  vinden het belangrijk om onze opdrachtgevers en werknemers kwaliteit en continuïteit te bieden. Onze kracht is het vinden van de juiste persoon voor de juiste werkpositie.
We gaan altijd voor de beste match!
 
Goed werkgeverschap staat bij ons hoog aangeschreven. Wij vinden het uitermate belangrijk dat de medewerkers die voor ons werken goed behandeld worden.
Dit doen wij door het bieden van persoonlijke aandacht die nodig is voor onze medewerkers.
Zij zijn het “ menselijk kapitaal “en die moet je koesteren in een organisatie.
Dit resulteert zich in gemotiveerde en betrouwbare medewerkers die zich 100% zullen inzetten bij onze opdrachtgevers.
 
Werkdomein Personeelsdiensten B.V. is een betrouwbare uitzendpartner, die volgens de wet- en regelgeving werkt. Wij zijn in het bezit van het NEN 4400-1 certificaat en zijn lid van branchevereniging NBBU. Daarnaast bieden wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week service. Wij zijn u graag, waar nodig, van dienst.

Laatste nieuws

Maandag 12 Oktober

Verhuizing Kantoor

We zijn per 5 oktober jl., verhuisd naar de Albert van 'T Hartweg 13A, 266..

Lees meer
Zaterdag 26 Oktober

Titel van het bericht

Titel van het bericht tekst

Lees meer

Vacatures

Bouw / techniek

Productie / Logistiek

Logistiek medewerker

kasbouw